Traduceri Ucraineana

 Documente - Tehnice - Medicale - Interpretari - Apostile - Legalizari

Traduceri in/din lIMBA Ucraineana ⇌ Romana

Regim Normal (1-7 zile)

Oferim traduceri in Timisoara in si din Limba Ucraineana: 

Unde traduc documente din limba ucraineana in Timisoara ?

Biroul nostru de traduceri aflat chiar in zona Unirii din Timisoara, este specializat in traducerea documentelor in/din limba ucraineana. Toate traducerile pe care le facem sunt autorizate de traducatori acreditati de Ministerul Justitiei din Romania. Daca este necesar, putem si legaliza traducerile autorizate. Unde este cazul va putem oferii consultanta pentru apostilarea documentelor sau servicii in acest sens. 

De ce sa alegi biroul nostru de traduceri din Timisoara pentru a traduce in ucraineana

Intelegem nevoia clientilor de a scuti timp si rabdare. De aceea noi va oferim toate serviciile necesare si complete pentru traducerea, legalizare si apostilarea documentelor intr-un singul loc. Avem si un proces de calitate care va asigura acuratetea traducerilor.

Unde gasesc un traducator autorizat de limba ucraineana in Timisoara?

Biroul nostru de traduceri, colaboreaza doar cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania. Traducatorii nostri pot efectua si interpretari pentru clienti, in fata notarilor, ofiterilor de stare civila sau alte autoritati.

Unde pot legaliza o traducere, un document in/din ucraineana in Timisoara? 

Toti traducatorii nostri sunt autorizati si au specimen de semnatura depus la notarii cu care colaboram, pentru a va putea oferii cele mai promte servicii, legalizari, consultanta, etc.

Pentru oferte si preturi, va rugam sa ne contactati!