Traduceri Engleza 

Traduceri Legalizate & Autorizate in Timisoara

Documente - Tehnice - Medicale - Interpretari - Apostile - Legalizari

Traduceri Engleza Romana Timisoara, Traduceri Romana Engleza Timisoara

Traduceri 

Engleza ⇌ Romana

Regim Normal (12-72h)

Regim de Urgenta (4-12h)

Oferim traduceri in Timisoara in si din Limba Engleza: 

Unde traduc documente din limba engleza in Timisoara ?

Biroul nostru de traduceri aflat chiar in zona Unirii din Timisoara, este specializat in traducerea documentelor in/din limba engleza. Toate traducerile pe care le facem sunt autorizate de traducatori acreditati de Ministerul Justitiei din Romania. Daca este necesar, putem si legaliza traducerile autorizate. Unde este cazul va putem oferii consultanta pentru apostilarea documentelor sau servicii in acest sens. 

De ce sa alegi biroul nostru de traduceri din Timisoara pentru a traduce in engleza? 

Intelegem nevoia clientilor de a scuti timp si rabdare. De aceea noi va oferim toate serviciile necesare si complete pentru traducerea, legalizare si apostilarea documentelor intr-un singul loc. Avem si un proces de calitate care va asigura acuratetea traducerilor.

Unde gasesc un traducator autorizat de limba engleza in Timisoara?

Biroul nostru de traduceri, colaboreaza doar cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania. Traducatorii nostri pot efectua si interpretari pentru clienti, in fata notarilor, ofiterilor de stare civila sau alte autoritati.

Unde pot legaliza o traducere, un document in/din Engleza in Timisoara? 

Toti traducatorii nostri sunt autorizati si au specimen de semnatura depus la notarii cu care colaboram, pentru a va putea oferii cele mai promte servicii, legalizari, consultanta, etc.

Pentru oferte si preturi, va rugam sa ne contactati!